Élő Adás Online – Változtassunk együtt!

Csatlakozz Európa első online közösségi adománygyűjtő estjéhez!

Az adományozói kultúrát, a társadalmi ügyekben való részvételt ösztönzi közösségi adománygyűjtő estek szervezésével a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány Együtthatók programja

A szolidárisabb, igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építő  civil kezdeményezéseknek most még nagyobb szükségük van a támogatásra: a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság számos szervezetet a megszűnés szélére sodort, és a leginkább elesettek közül sokak a civil világ támogatását is nélkülözni kénytelenek. 

Ebben a helyzetben nemcsak támogathatsz egy számodra fontos ügyet, de Európában páratlannak számító élménnyel gazdagodhatsz, ha részt veszel az Élő Adás Online-on – ilyesmivel még egy szervezet sem kísérletezett.  

Az alapítványunk által hagyományosan megrendezett Élő Adás néhány órás közösségi est, ahol az egybegyűltek az ott bemutatkozó, számukra szimpatikus projekt(ek) támogatásán túl közösséggé kovácsolódnak, és részesei lesznek annak a felemelő érzésnek, hogy lehet változtatni a világon, sőt mindenki a maga felajánlásával változtat is rajta. Az Élő Adás szervezését hónapokkal ezelőtt el kellett engednünk, de továbbra is szeretnénk társainkkal – veletek - együtt hatást gyakorolni a világra, ezért az Élő Adás Online megszervezése mellett döntöttünk. Itt is 6-6 percben bemutatkoznak a projektek, 6-6 percben kérdezni lehet tőlük, majd pénzügyi és egyéb felajánlásokat tehetsz a számodra kedves kezdeményezés(ek) részére - most mindezt egy online rendezvény keretében. 

Idei rendezvényünkön ezúttal három hazai csapat:
 - a Dajer.hu,
 - az ART-Tér (Élettér Egyesület) és a
 - Netkorrep program (Menetszél Egyesület)
 munkáját ismerheted meg és támogathatod - mindezt egy online felületen.

Az esten való részvétel ingyenes, mindössze előzetes regisztráció szükséges hozzá. Ez jó alkalmul szolgálhat Neked is, hogyha még nem vettél részt ilyen eseményen, hogy megtapasztald egy közösségi adománygyűjtő est varázsát.

Június 11. 18.00 óra, Élő Adás Online

Légy részese a páratlan élménynek, és a nehéz helyzetben mutassuk meg: most is tudunk változtatni!

Program:
18.00 -  19.30
köszöntő,
csapatok bemutatkozása 6-6 percben,
támogatási felajánlások


Az Élő Adás Online-ra adományozói szándékkal érkező vendégeket várunk, akik a bemutatkozó csapatokat a helyszínen több felajánlási körben támogathatják, az adományok tipikusan 10 ezer forinttól indulnak. Az összegyűjtött adományok 7 százaléka a szervező Gyökerek és Szárnyak Alapítványnál marad – ebből az összegből részben a program költségeit fedezzük, illetve követjük a projektek megvalósulását és beszámolunk az eredményekről az adományozóknak.