Sas Olivér

Miska, Olivér, Béla. Ismerjétek meg 8 éves úszókiskövetünket és édesapját, akik pont Apák napján fogják ország-világ előtt elérni kitűzött közös céljukat. Na de ki az a Béla? A Bartók Béla út egyik legvadregényesebb és legkreatívabb helyisége, amit Olivér 15 év reklámozás után alapított meg 2 barátjával, és ahol szabadon kiélheti a benne szunnyadó kifogyhatatlan kreativitást, és felhasználhatja design és kommunikáció iránti jóízlését. Fontosak neki a jó ügyek, és hogy miközben valami jót tesz, jól is érezze magát. Amíg Miskával ők bőszen készülnek a nagy napra, segítsük őket támogatásunkkal, mindent bele legcukibb apa-fiú párosunk!

Sas Olivér egyetlen apa-fia csapatunk büszke apukája. Miskával, 8 éves kisfiával szeretett volna valamilyen közös programot csinálni, és az, hogy még egy jó ügyet is támogathatnak mindezzel, egy szuper plusz. Miután felkérte kisfiát, hogy legyen “úszókiskövet”, Miska körberohant, és mindenkinek elújságolta, hogy mi lett belőle, majd rögtön el is kezdte szervezni a drukkereit. Miska két tesója biztosan ott lesz június 16-án, hogy együtt szurkoljanak nekik, Olivér próbálja a lehető legtöbb időt velük tölteni, hogy semmi mást ne csináljanak, minthogy jól érezzék magukat. A reklámos ‘élete’ után úgy érzi, van mit bepótolni velük.

Már mialatt grafikus szakra járt a MOME-ra, megalapította első vállalkozását, fejest ugorva ezzel a reklámfilmek világába. Közel 15 évet dolgozott ebben a szakmában, annak ellenére, hogy sose szerette a reklámokat. Saját magát úgy kényszerítette cselekvésre, hogy mindenkinek arról beszélt, mennyire tele van ezzel a közeggel. Így hogy ne csak a szája járjon, átevickélt a vendéglátás területére, ami már régóta a levegőben volt, és másfél évvel ezelőtt Bélába vágták a fejszéjüket két barátjával. Na és ez, amennyire lábvízként élte meg az utolsó éveiben a reklámipart, egy non-stop, napi szintű kihívásokkal teli időszakot indított el számára: sok hajtással, lapátolással, kevés állóvízzel. “Vagy csináljuk, vagy nincs.”

Közösségi gyűjtésekben amúgy már volt része, dolgozott a MagikMe ügyön, aminek keretében sérült és nem sérült gyerekek közös játszását lehetővé tevő játszótéri játékokat fejlesztettek ki, és ennek első eleme egy adománygyűjtő kampány volt. Ez a projekt azért is szívügye, mert első fia, Jancsi sérült, súlyosan koraszülött volt. Az idei Swimathonra főpróbaként tekint, de hogy mi a terve a továbbiakban, az legyen a jövő meglepetése. Ami pedig a jelent illeti, Miskával már fejest is ugrott a cukibbnál cukibb posztok és fotók elkészítésébe, de azért ennél keményebb a swimathonista élet: a szigorú edzéseket is megkezdték már, az eddigi lubickolások után most már célzottan készülnek, teljes hosszak megállások nélküli leúszását gyakorolják. A konkrét cél együttes elérése erős motiváció mindkettejük számára, egy közös buli. A hétköznapok rétegeire rátesz egy újabb izgalmat, és a legnagyobb siker Olivér számára az lesz, ha kisfia célba ér, megtapsolják, és boldog lesz.

Olivért és Miskát itt támogathatod.

 

Vélemény, hozzászólás?