Zsebedits Patrik

Patrik egyaránt szeret adni és kapni, kampányában folyamatosan e kettő között mozog: vállalkozását, szülinapját, közösségi média csatornáit sem kihagyva ebből. Hisz a közösség erejében és a változásban, enélkül értelme sem lenne az életének. Ha többen képesek lennének erre, akkor jöhetne létre országos, valamint világszinten változás. Mindenki életében kell, hogy legyenek olyan emberek, akikért bármit bármikor megtennénk, azonban fontosnak tartja, hogy képesek legyünk meghúzni saját határainkat. Bízik benne, hogy az úszás beépül az életébe ezután az egy hónap után, és átlendíti őt a kihívásokkal teli időszakon. Ismerd meg Patrikot, és támogasd kampányát, mert ha adsz, biztosan kapsz is.

Két dolog van már hosszú évek óta jelen Patrik életében, az egyik a média, a másik a sport. Ami mindegyik korábbi és jelenlegi munkájában közös, azok az emberek: dolgozott televíziós riporterként, munkaerő-közvetítő cégnél, értékesítőként, és ami 3 éve stabilan a mindennapjai részét képezi, az az edzősködés. Utóbbinál kis közösségek is formálódnak, hiszen csoportos edzéseket tart. Fontos volt számára, hogy most egy hónapig legyen egy cél az életében, emellett hisz abban, hogy nekünk, egyes embereknek kell változnunk, mert akkor tud országos vagy akár világszinten változás történni, ha mi elkezdünk tenni valami kis dolgot a saját életünkben és környezetünkben, közösségünkben. Így történhet változás, ezért állt be a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány mögé. Úgy gondolja, hogy a változás állandó dolog, az ő életében biztosan, és ha nem hinne benne, az olyan lenne, mintha nem lenne célja az életének, sőt senki életének. Egyéni vállalkozóként saját maga és a munkája mellett folyamatosan kell kampányolnia, amit ő inkább tudatosan, mintsem erőszakosan próbál tenni. Kissé exhibicionistának vallja magát, szüksége van a figyelemre és a visszacsatolásra, és sokszor szívesebben áll be valami vagy valaki mögé, nem pedig magáért tesz. Például önmaga miatt nem feltétlenül kelne fel és menne el reggel 6.15-re edzést tartani, de egy csapatért biztosan ott lesz. Szerinte kell egy egészséges mértékű önzőség mindenkinek, hogy képesek legyünk meghúzni a határainkat.

Évek óta próbálta rávenni magát, hogy járjon el úszni, és végre így, hogy beállt kampányolni, elkezdett rendszeresen járni. Ha ez beépülne az életébe, akkor már úgy érezné, hogy megérte, miközben fókuszban is tartja és átsegíti dolgokon. Közben pedig mindenki jól érzi magát: az is aki ad, és az is, aki kap.

Patrikot itt támogathatod.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?