Decemberi gasztrokalandok

GASZTROHEGY  Badacsony

GasztroSZTORIK  / December 28-29-30. 

Ételek könyvekből, filmekből, mesékből… A Gasztrohegy programsorozat egyik legizgalmasabb idei tematikája, ami nem csak a séfek, de a vendégek ízlelőbimbóit és fantáziáját is megdolgoztatja és ismeretlenül is ismerős világokba repít minket. A Gasztrohegy arra csábítja a vendégeket, hogy vegyenek részt egy általuk megtervezett, laza gsztrotúrán. Októbertől áprilisig tematikus gasztro-hétvégékkel várnak Badacsonyban, ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket, a konyhában van idő kísérletezni, kreatívan alkotni, a vendégek pedig élvezhetik az otthonos, személyesebb vendéglátást. Izgalmas falatok, sztorik, fogások, és egy olyan gasztrotúra, amit te alkotsz meg magadnak. Ez a GASZTROHEGY!

Hogy működik?

• Tervezd meg te a gasztrotúrádat és járd be a hegyet!

• Keresd a 4 kóstolós Gasztrohegy bérleteket a TIXA-n! ›› https://tixa.hu/gasztrohegy-GasztroSZTORIK

• Kóstolj több helyen: a Gasztrohegy fogások kóstoló adagok, hogy mindig legyen miért tovább indulni!

• Belépő nincs, mindenhol a saját fogyasztásodért fizetsz!

• Ha sokan vagytok, érdemes előre foglalni.

• Várunk!

Fő helyszínek (ide érvényes a bérlet): Laposa Birtok, Hableány, Bonvino Borbár, Borbarátok Étterem, Kisfaludy-ház Étterem

Kiegészítő helyszínek: Istvándy Borműhely, Éliás Borbirtok, Pláne badacsony borterasz

GASZTROHEGY A VILÁG KÖRÜL! – Badacsony Turisztikai Weboldala

Kávézó a Dunakanyarban – Zsengélő, Verőce

Szuper kávézó nyílt Verőcén, a Gorka Géza Kerámiamúzeum szomszédságában, ahol a keramikus egykori kemencéje mellett falatozhatunk. A Zsengélő Café közel hozza azt a nyitott, barátságos és a csodás természeti értékekkel harmóniát alkotó légkört, amit annyira szeretünk a Dunakanyarban. Ha pedig kirándulás előtt vagy után gyűjtenénk egy kis pluszerőt, finom sörökkel, jó kávékkal, helyi péksütivel és meleg falatokkal várnak bennünket már korán reggeltől.

Zsengélő Café | Veroce | Facebook

Megnyílt az ország első kizárólag növényi alapú grab&go ételbárja, az OOTON

Ki gondolná, hogy mennyei vaníliás túrógombóccal, színes wrapekkel is gondoskodhatunk a bolygónkról, úgy, hogy közben nem kell órákat főznünk a konyhában? Pedig éppen erre nyílik lehetőségünk a planteenesek új helyén, az OOTON-ban, ahol 100 százalékban növényi alapú finomságokkal várnak.

Ooton | Facebook