Itt Szavazok 2022

Jelentkezz önkéntesnek!

Freie Ungarische Botschaft egy berlini magyarok által 2017-ben alapított pártfüggetlen egyesület, melynek szervezeti missziója a demokratikus jogállam helyreállítása és a szolidáris társadalom megteremtése Magyarországon, külföldről. Ezért már a legutóbbi országgyűlési és EP-választáson is információ átadással és közösségépítéssel segítettük a külföldön élő magyarokat, hogy élhessenek legalapvetőbb demokratikus jogukkal.

Tavaly egy több hónapos kampány keretében álltunk ki a külföldön élő magyarok levélszavazása mellett, melynek során egy online petíciószámos sajtómegjelenés és első hazai eseményünk segítségével juttattuk be a hazai közvéleménybe a témát és értük el, hogy három ellenzéki párt is elköteleződött a külföldön élők levélszavazása mellett.Hamarosan induló Itt Szavazok 2022 online kampányunkba keresünk önkéntes projekttagokat, akikkel közösen formálhatjuk majd a tervezett akciókat. A célunk természetesen, hogy minél több külföldön élő magyar járuljon az urnák elé és egy demokratikusabb és szolidárisabb Magyarországot érjünk el.

Amennyiben érdekel ez a lehetőség, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre a főoldal alján itt:https://freieungarischebotschaft.de/

Ha csak követnél minket, jelöld be FB-oldalunkat, Instagram-oldalunkatTwitter-oldalunkat vagy Youtube-csatornánkat!

Esetleges kérdésedre szívesen válaszolunk az info@freieungarischebotschaft.de emailcímen.