Swimathon – last call

Mint májusi programajánlónkban hírül adtuk, alapítványunk „Mélyvíz, csak úszóknak!” projektjének támogatására szerveződött egy nagyon elkötelezett csapat, akik az elmúlt hónapban fáradhatatlanul kampányoltak és gyűjtöttek adományokat a kitűzött cél érdekében: nagyvárosi közösségi kezdeményezéseket támogatunk szakmailag és anyagilag. Olyan kezdeményezéseket, melyek idővel helyi forrásból, helyi ügyeket tudnak felkarolni, szakmailag és hosszabb távon pedig anyagilag is közösségi alapítványi formában. Ennek a munkának a hatása, hogy növelik az egyéni és közösségi kezdeményező kedvet, cselekvőképességet és felelősségvállalást, erősítik a társadalomban a bizalmat és szolidaritást. A Swimathon-on bennünket támogatók segítségével a legmagasabb minőségű támogatást tudjuk nyújtani a magyarországi közösségi alapítványoknak, melynek száma már 7 és reményeink szerint növekedni is fog.

A Swimathonnal kapcsolatban az lehet külön érdekes, hogy rekordszámú jelentkező van közösségi alapítványok elindítása iránt érdeklődő helyi szakemberektől: felhívásunkra összesen 37 jelentkező volt vidéki 15 városból és Budapest 7 kerületéből – ezek a számok az igény és az alapítványunk népszerűségének egyértelmű mutatói.

Ezen közösségi alapítványok elindítására gyűjtünk támogatást a swimathonban és pozitív jel a helyi aktívitásokkal kapcsolatban, hogy ennyien látnak benne fantáziát.

A kampány itt támogathatod június 18-án, szombaton este 7 óráig:

Mélyvíz, csak úszóknak! – Swimathon 2022