Élő Adás 2021

Változtassunk együtt!

Szolidárisabb, igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építő ügyek felkarolását célozza a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány EgyüttHATÓ programja.

JÚNIUS 3. ÉLŐ ADÁS

Június 3-án Élő Adás közösségi adománygyűjtő estet rendezünk, amelyen három társadalmi projektnek kínálunk bemutatkozási és adománygyűjtési lehetőséget.

Az Élő Adás maga egy néhány órás közösségi est, amelyet egy egy hónapos felkészülési időszak előz meg. Az adománygyűjtő esten a három kiválasztott csapat 6-6 percben mutathatja be törekvéseit és aktuális ügyét a jelen lévő, adományozási szándékkal érkező vendégeknek. A prezentációkat követően szintén 6 perc áll rendelkezésre a közönség kérdéseire, majd kezdetét veszik a felajánlási körök, amikor a jelenlévők nyíltan, szóban megtehetik pénzbeli és egyéb felajánlásaikat a számukra kedves projektek részére.

A rendezvényt személyesen szeretnénk megtartani, de ezt a koronavírus-járvány felülírhatja, ebben az esetben online rendezzük meg!

A PROGRAM FELÉPÍTÉSE

A csapatok jelentkezési időszaka lezárult, kiválasztásuk két körben zajlik jelenleg. A vendégek regisztrációját május 12-én indítjuk!

ÉLD ÁT AZ ÉLMÉNYT!

2019-es Élő Adásunk az egyik bemutatkozó csapat szemszögéből:

Élő Adás 2019 - Elfogadás Sütöde

2020-as online Élő Adásunk, kiegészítve egy 10 napos követes adománygyűjtéssel:

Élő Adás Online 2020