Élő Adás 2021

Változtassunk együtt!

CSATLAKOZZ, MOZDÍTSUK MEG A TÁRSADALMAT EGYÜTT!

Az adományozói kultúrát fejleszti, a társadalmi ügyekben való részvételt ösztönzi közösségi adománygyűjtő estek szervezésével a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány Együtthatók programja.

A szolidárisabb, igazságosabb és fenntarthatóbb társadalmat építő civil kezdeményezéseknek nagy szükségük van a támogatásra: bár a koronavírus-járvány lecsengeni látszik, a gazdasági válság civil szervezetekre gyakorolt hatása talán most a legerősebb. A krízist átvészelő civil szervezeteknek, és még inkább az általuk támogatott ügyeknek új lendületre van szükségük, amit együtt, itt és most megadhatunk nekik. Megmutathatjuk, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok integrálására, a globális kihívások kezelésére lehet helyi és sikeres válaszokat adni.

Június 3.: Élő Adás

Június 3-án ismét Élő Adás közösségi adománygyűjtő estet rendezünk Budapesten a Három Holló Kávéházban 18.30 órától, amelyen három társadalmi projektnek kínálunk bemutatkozási és adománygyűjtési lehetőséget.

Egy év elzártság után fontos számunkra, hogy ismét találkozzunk, és közösen éljük át az adományozás páratlan élményét, és közösen részesei legyünk annak a felemelő érzésnek, hogy lehet változtatni a világon, sőt mindenki a maga felajánlásával változtat is rajta.

Elképzelhető azonban, hogy sokan közülünk nem éreznék biztonságban magukat zárt térben, egy nagyobb közösség tagjaként. Egy évvel ezelőtt megrendeztük a kontinens első online Élő Adását, így tapasztalataink lehetővé teszik, hogy a regisztrációt követően mindenki választhasson: valós, vagy online formában szeretne részt venni a rendezvényen. A helyzetre való tekintettel a részvétel ingyenes.

A jelenlegi szabályozások betartásával kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeinket engedhetjük be. A helyszín befogadóképessége lehetővé teszi, hogy kényelmesen, szellősen kialakított széksorokban foglaljunk helyet. lesznek kialakítva a széksorok. A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.

Helyszín: Három Holló Kávéház, Budapest, 1052, Piarista köz 1.
Állófogadás: 18.00 órától
A program és az online közvetítés kezdete: 18.30 órakor

Az Élő Adásra adományozói szándékkal érkező vendégeket várunk, akik a bemutatkozó csapatokat támogatni kívánják; az adományok tipikusan 10 ezer forinttól indulnak. Az összegyűjtött adományok 9 százaléka a szervező Gyökerek és Szárnyak Alapítványnál marad – ebből az összegből a program költségeit fedezzük, és követjük a projektek megvalósulását – ezekről természetesen beszámolunk az adományozóknak.

CSAPATOK

PROGRAM

Az Élő Adás maga egy néhány órás közösségi adománygyűjtő est, amelyen a három kiválasztott csapat 6-6 percben mutathatja be törekvéseit és aktuális ügyét az adományozási szándékkal érkező vendégeknek. A prezentációkat követően szintén 6 perc áll rendelkezésre a közönség kérdéseire, majd kezdetét veszik a felajánlási körök, amikor a jelenlévők nyíltan, szóban megtehetik pénzbeli és egyéb felajánlásaikat a számukra kedves projektek részére.

 • Az Élő Adás menete:
  • 18.00: állófogadás a helyszínen
  • 18.30: az Élő Adás és az online közvetítés kezdete
  • csapatok bemutatkozása 6-6 percben
  • támogatási felajánlások.
  • a rendezvény várhatóan 20.00 órakor ér véget.

Légy részese a páratlan élménynek, és a nehéz helyzetben mutassuk meg: most is tudunk változtatni!

Élő Adás 2019 - Elfogadás Sütöde

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNERÜNK

TÁMOGATÓINK