Élő Adás 2021 ősz

Változtassunk együtt!

CSATLAKOZZ, MOZDÍTSUK MEG A TÁRSADALMAT EGYÜTT!

Az adományozói kultúrát fejleszti, a társadalmi ügyekben való részvételt ösztönzi közösségi adománygyűjtő estek szervezésével a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány Együtthatók programja.

Adományozói közösségünknek most három olyan ügyet mutatunk be, amelyekkel a társadalom zöme alig találkozik, és ha mégis szembesülni kényszerül velük, akkor a többség elfordítja a fejét. Milyen esélyekkel kezdhetnek önálló életet az állami gondozottak? Hogy élnek, honnan kapnak támogatást azok az anyák, akik egész életüket sérült gyermekük gondozásának szentelik? Mit kezdhet egymással egy kistelepülésen élő fiatal és egy menekült? Ha hiszünk a szolidárisabb Magyarországban, nem térhetünk ki e kérdések megválaszolása elől, sőt az Élő Adáson adományokkal, tettekkel és szavakkal is segíthetünk.

Október 28.: Élő Adás

Október 28-án ismét Élő Adás közösségi adománygyűjtő estet rendezünk Budapesten, 18.30 órától, amelyen három társadalmi projektnek kínálunk bemutatkozási és adománygyűjtési lehetőséget.

Továbbra is fontos számunkra a személyes találkozás; fontos, hogy közösen éljük át az adományozás páratlan élményét, és közösen részesei legyünk annak a felemelő érzésnek, hogy lehet változtatni a világon, sőt mindenki a maga felajánlásával változtat is rajta. Ezzel együtt a járvány ismét terjed, sokan nem érzik magukat biztonságban zárt térben, ezért online és személyesen is részt vehetsz a rendezvényen. A részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött, amelyet a két lenti gomb közül a számodra megfelelő kiválasztásával tehetsz meg.

Október 28. csütörtök, 18.30 óra
Szikra Közösségi Tér (1072 Budapest, Klauzál utca 30.)

Az Élő Adásra adományozói szándékkal érkező vendégeket várunk, akik a bemutatkozó csapatokat támogatni kívánják; az adományok tipikusan 10 ezer forinttól indulnak. Az összegyűjtött adományok 9 százaléka a szervező Gyökerek és Szárnyak Alapítványnál marad – ebből az összegből a program költségeit fedezzük, és követjük a projektek megvalósulását – ezekről természetesen beszámolunk az adományozóknak.

CSAPATOK

PROGRAM

Az Élő Adás maga egy néhány órás közösségi adománygyűjtő est, amelyent egyhónapos felkészülési időszak előz meg. Az adománygyűjtő esten a három kiválasztott csapat 6-6 percben mutathatja be törekvéseit és aktuális ügyét az adományozási szándékkal érkező vendégeknek. A prezentációkat követően szintén 6 perc áll rendelkezésre a közönség kérdéseire, majd kezdetét veszik a felajánlási körök, amikor a jelenlévők nyíltan, szóban megtehetik pénzbeli és egyéb felajánlásaikat a számukra kedves projektek részére.

Légy részese a páratlan élménynek, és mutassuk meg: most is tudunk változtatni!

 • Az Élő Adás menete:
  • 18.00: állófogadás a helyszínen
  • 18.30: az Élő Adás és az online közvetítés kezdete
  • csapatok bemutatkozása 6-6 percben
  • támogatási felajánlások.
  • a rendezvény várhatóan 20.00 órakor ér véget.
Élő Adás 2019 • Elfogadás Sütöde