Tűzcsiholó Egyesület

Együtt a család

Magyarországon állami gondozásban több mint húszezer gyermek nevelkedik; ők felnőtté válásuk után olyan problémákkal szembesülnek, amelyek megnehezítik, olykor lehetetlenné teszik a sikeres életkezdést. A család utáni vágyakozás szinte minden kikerülő fiatalban erősen él, de sok esetben nem tudják elkerülni, hogy gyermekeik állami gondozásba kerüljenek.

A Tűzcsiholó Egyesület missziója, hogy azokat a családokat segítse, ahol a szülők egyike, vagy mindketten állami gondozottak voltak. Programjaink keretében családokat mentorálunk, segítünk krízishelyzetben, dolgozunk azon, hogy minden családunk méltóképpen ünnepelhesse a karácsonyt, támogatjuk a tehetséggondozást. Most a jövő nyári családi táborhoz keressük támogatókat.

Támogasd a Tűzcsiholó Egyesület csapatát!

Üzenet küldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg az üzenet adatainak feldolgozását.

4 üzenet

 1. Illésné Áncsán Aranka szerint:

  Nagyon köszönjük neked Alex! Remélem, hogy egyszer vendégünk leszel valamelyik programunkon! És Angit se hagyd otthon! Annyira jó érzés, hogy nektek is fontosak ezek a családok! <3

 2. Alex Mako szerint:

  Szia!
  Itt Alex, Anginak a haverja vagyok, es nagyon koszonom hogy ilyen programokat csinaltok, nagyon fontos ez az egesz vilagnak, igazabol.

 3. Botos Krisztian szerint:

  Gratulalok! Erre nagyon nagy szukseg van. Eppen azert fontos hogy minel tobben tamogassak az egyesuletet. Hajra Tuzcsiholo 🙂

  Puszi

  Krisztian

  1. Illésné Áncsán Aranka szerint:

   Nagyon köszönjük Krisztián! Nagy öröm nekem, hogy mellettünk állsz! <3