Mi az az adományozói kör?

Az adományozói körök főleg Angliában és az Egyesült Államokban népszerűek. Bárki létrehozhat egyet, a lényeg, hogy legyenek lelkes állandó tagok, akik szívesen töltenek együtt időt, miközben közelebbről megismerkednek egy számukra fontos témával, s közösen adnak össze egy bizonyos összeget. Amikor eljön az idő, akkor pedig közösen döntenek arról, hogy kinek/kiknek ajánlják fel az általuk összegyűjtött pénzt. Az adományozói kör jó hangulatú, igazi közösségi élmény a résztvevők számára.

Miért pont a nők?

A mai társadalomban nincs egyenlőség a nők és a férfiak között. Sokszor figyelmen kívül maradnak a női szempontok, így nehezítve a nők amúgy sem könnyű helyzetét. Mi azt szeretnénk, ha olyan társadalomban élhetnénk, amiben ezek a szempontok a férfiakéval egyenlő arányban jelennek meg. Hiszünk abban, hogy ez a megközelítés elengedhetetlen egy egészséges társadalom létrehozásához és ahhoz, hogy mindez a nők és férfiak jól-létét egyaránt szolgálja.

Miért éri meg csatlakozni?

A női adományozói kör egy igazi élmény: közös tanulás, egymás megismerése és annak a megtapasztalása, hogy képesek vagyunk pozitív változásokat előidézni a környezetünkben. Inspirációt, tudást, kapcsolatokat és perspektívát nyújt.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Alapítványunk első női adományozói körének tagjai a jelentkezésükkel vállalják, hogy 2022 decemberétől 2023 szeptemberéig a kör munkájában aktívan részt vesznek, és havonta legalább 11 ezer forinttal hozzájárulnak a kör működéséhez. A kört minimum 10, maximum 25 fő állandó tag alkotja, akik kéthavonta (összesen 5 alkalommal) találkoznak.

Az első találkozó időpontja: december 8. csütörtök 18.00-20.00 között.

A jelentkezés feltétele a jelentkezési lap kitöltése, valamint az első hónap összegének átutalása.

Jelentkezési határidő: november 30. szerda éjfél

Mi a szerepe a Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak?

Támogató szervezetként közösségek létrehozásán, fejlesztésén dolgozunk. Hiszünk abban, hogy a nőknek jelentős szerepe van saját helyzetük és az egész társadalom jobbá tételében. Kapcsolatainkkal, eszköztárunkkal, tudásunkkal szeretnénk teret és jövőt biztosítani a nők egyenlőségén dolgozó kezdeményezéseknek.

Szeretnéd pontosan tudni, hogy mire számíthatsz?

Kattints ide:

Ezek alapján tetszik? Akkor vágj bele!

Ha kérdésed van, keresd Gulyás Ági adománygyűjtő munkatársunkat: