MOZDÍTSUK MEG A TÁRSADALMAT A NŐK ÉRDEKÉBEN!

Alapítványunk új programjának célja, hogy erősítse a nőközpontúságot, a női narratívák, tapasztalatok, érdekek integrálását a magyar társadalomba. Hiszünk abban, hogy a mostaninál sokkal inkább nőközpontú, a női szempontokat a férfiakéval egyenlő arányban figyelembe vevő társadalmi berendezkedés segíti a társadalom összes tagját, hogy nagyobb biztonságban és jól-létben, igazságosabb világban éljen.

Női programunk első kiemelt eseménye a Nőnapi Élő Adás, melyen négy, egészen különböző ügyet mutatunk be, amelyek más-más területen, sokszínű eszközökkel, de ezekért a célokért dolgoznak. Ráadásul támogatásoddal munkájuk hatása megsokszorozódik.

Március 8.: Élő Adás

Te hol leszel március 8-án? Változtassunk együtt a nők helyzetén!

Március 8-án ismét Élő Adás közösségi adománygyűjtő estet rendezünk Budapesten, 18.00 órától, amelyen négy női projektnek kínálunk bemutatkozási és adománygyűjtési lehetőséget.

Éljük át ismét közösen az adományozás páratlan élményét, és legyünk együtt részesei annak a felemelő érzésnek, hogy lehet változtatni a világon, sőt mindenki a maga felajánlásával változtat is rajta.

A részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött.

Március 8. szerda 18.00 óra (érkezés és állófogadás 17.30-tól)
Corvin Hotel Budapest (1094, Budapest, Angyal utca 31.)

Az Élő Adásra adományozói szándékkal érkező vendégeket várunk, akik a bemutatkozó csapatokat támogatni kívánják; az adományok tipikusan 10 ezer forinttól indulnak. Az összegyűjtött adományok 9 százaléka a szervező Gyökerek és Szárnyak Alapítványnál marad – ebből az összegből a program költségeit fedezzük, és követjük a projektek megvalósulását. Ezekről természetesen beszámolunk az adományozóknak.

CSAPATOK

PROGRAM

Az Élő Adás maga egy 3 órás közösségi adománygyűjtő est, amelynek elején a négy színpadra lépő csapat 6-6 percben mutathatja be törekvéseit és ügyét az adományozási szándékkal érkező vendégeknek. A prezentációkat követően szintén 6 perc áll rendelkezésre a közönség kérdéseire, majd kezdetét veszik a felajánlási körök, amikor a jelenlévők nyíltan, szóban megtehetik pénzbeli és egyéb felajánlásaikat a számukra kedves projektek részére.

Az est házigazdái: Barna Era és Bódy Gergő

Légy részese a páratlan élménynek, és mutassuk meg: tudunk változtatni a nők helyzetén!

  • Az Élő Adás menete:
    • 17.30: állófogadás a helyszínen
    • 18.00: az Élő Adás kezdete
    • csapatok bemutatkozása 6-6 percben
    • támogatási felajánlások.
    • a rendezvény várhatóan 21.00 órakor ér véget.
Élő Adás 2019 • Elfogadás Sütöde

STRATÉGIAI MÉDIAPARTNERÜNK

PARTNEREINK, TÁMOGATÓINK