Programjaink

KIKET ÉS HOGYAN TÁMOGATUNK?

Három folyamatos szakmai támogató programunkkal a helyi környezet és társadalom élhetőbbé tételéért dolgozunk. Olyan ügyeket, magánszemélyeket, csoportokat, civil szervezeteket támogatunk, amelyek az embereket részvételre és felelős cselekvésre sarkallják.

Ezen kívül az alábbi területeken dolgozunk támogatásosztással:

Előre a Jövőbe! alapok

2020-ban a koronavírus járvány, 2022-ben az ukrajnai háború kirobbanása után hoztuk létre az Előre a Jövőbe! alapot, mellyel a világ aktuális eseményeire reagáltunk. A krízisalapból nyílt pályázatokon és partnerszervezeteinken keresztül támogatjuk a helyi szintű kezdeményezéseket.

NŐI kísérleti program

Női programunk jelenleg időben behatárolt kísérleti jelleggel dolgozik. Pilot programunkban a női szempontok jobb megjelenítésén dolgozó szervezeteket, kezdeményezéseket támogatunk: közösségi adománygyűjtő esteken és Magyarország első női adományozói körén keresztül.

Egyéb támogatások

Fontosnak tartjuk, hogy meghatározott keretekkel rendelkező programjaink mellett proaktívan is támogassunk értékeinkkel megegyező ügyeket: ezekben az esetekben alapítványunk keresi meg a támogatandó ügyeket és mi kezdeményezzük az együttműködést is.

Várjuk azok jelentkezését, akiket érdekelnek programjaink és tevékenységünk. Lépj velünk kapcsolatba!