Összefogás az Ukrajnából menekültek támogatásáért

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány működésének elmúlt 8 évében számos közösségi kezdeményezést támogatott, amelyek képesek voltak a helyben felmerülő igényekre érdemben reagálni. Kipróbált és hiteles partnereink vannak országszerte: kisvárosokban, nagyvárosokban és a fővárosban egyaránt. Most a II. világháború óta nem látott helyzetben összefogtunk. Közösen gyűjtünk adományt a menekültek megsegítésére, és a befolyt összeget partnereink segítségével juttatjuk el a rászorulókhoz és az őket segítő közösségekhez: gyorsan, a helyi igényekre összpontosítva, hatékonyan.

A segítség többszintű, és idővel változhat: van, aki ukrajnai civil szervezetek munkáját támogatja, van, aki az ukrán-magyar határnál menekültek ellátásával foglalkozik, és van, aki az őket befogadó családokat segíti. Folyamatosan egyeztetünk partnereinkkel és rugalmasan reagálunk támogatásunkkal az aktuális szükségletekre térben és eszközökben. A támogatások felhasználásáról rendszeresen beszámolunk adományozóinknak. 

Először veletek osztjuk meg, hogy – mások mellett – támogattuk Ungi Mariann (Marus) munkáját. Hogy mit csinált?
Nézzétek meg ezt a kisfilmet:

Ha tehetitek, népszerűsítsétek és támogassátok Krízisalapunkat, hogy Marushoz hasonló csodás emberek fantasztikus tevékenységét támogathassuk!

Részletek a weboldalunkon: Ukrajnai krízisalap