Nőnapi Élő Adás március 8-án
Alapítványunk meglévő 3 támogató programja mellett új, Női programot indítunk, mellyel célunk, hogy erősítsük a nőközpontúságot, a női narratívák, tapasztalatok, érdekek integrálását a magyar társadalomba. Női programunk első kiemelt eseménye a Nőnapi Élő Adás, melyen négy, egészen különböző ügyet mutatunk be, amelyek más-más területen, sokszínű eszközökkel, de ezekért a célokért dolgoznak. Te hol leszel március 8-án?
További részletek: https://gy-sz.hu/nonapi-elo-adas-2023/


„Befektetés a jövőmbe és a közösségembe!”
KözösALAPON programunk fejlesztői és támogatottjai 2022 végén közösen értékelték az elmúlt időszakot. A találkozóról, melyen 6 közösségi alapítvány vett részt, videó is készült, meyben ők maguk mesélnek arról, hogy mit adhat egy közösség és mire a legbüszkébbek. Megnézem >>

Női adományozói kört indítottunk!
2022 decemberében alapítványunk életében először női adományozói kört indítottunk: 13 fantasztikus nő havonta találkozik, hogy jobban megismerje a magyar nők helyzetét és támogatásukkal változtassanak is rajta.
Tovább olvasok >>


„Az ösztönösen őszinte kolléga”
KisVÁROS programunk 3 éves folyamatának részeként lovasterápiás eszközökkel fejlesztettük támogatottjaink vezetői készségét.
Megnézem >>