Mit tehetsz Te?

Ezúttal két lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe: egyrészt saját programjainkat, másrészt a Van Esély alapítvány Tour De Chance 2023 kampányát.

Mi, a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány támogató programjainkkal a helyi környezet és társadalom élhetőbbé tételéért dolgozunk. Olyan ügyeket, csoportokat, civil szervezeteket támogatunk, amelyek az embereket részvételre és felelős cselekvésre sarkallják.

Ajánld fel Te is adód 1%-át a Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak és segíts minket, hogy minél több közösségi kezdeményezést támogathassunk!

Tovább olvasok >> Ajánld a Gyökerek és Szárnyak Alapítványnak adód 1 százalékát! | Gyökerek és Szárnyak Alapítvány (gy-sz.hu)

Április hónapban dübörög a Van Esély Alapítvány hagyományos Tour De Chance kampánya: Követeik határfeszegető kihívások elé állítják magukat, és egy hónapon keresztül adományokat gyűjtenek azért, hogy az Alapítvány működni, dolgozni tudjon. Támogasd Te is rajtuk keresztül azokat az otthontalan embereket, akiknek mindig szüksége van segítségre!

Tovább olvasok >>  Tour de Chance 2023 – csak veled kerek! – Van Esély Alapítvány (vanesely.hu)