Úszunk és gyűjtünk a közösségi alapítványokért

Melyikünk ne érezte volna már azt, hogy szeretne változtatni, szeretni tenni másokért, egymásért – na de egyedül? A dilemma feloldása számunkra a közösségi alapítvány.

Melyikünk ne érezte volna már azt, hogy szeretne változtatni, szeretni tenni másokért, egymásért- na de egyedül?! Nem megy. A közösségi alapítványok azért vannak, azért jönnek létre, hogy ne legyünk egyedül és ne érezzük kicsinek, fáradtnak és tehetetlennek magunkat, hanem tudván tudjuk, hogy együtt könnyebb: kell egy csapat. Alapítványunk ilyen csapatok létrehozását támogatja, idén is ezért indulunk a Swimathonon.

SWIMATHON 2019 - Támogasd a KözösALAPON program úszóit!
Kell egy csapat – ezért úszunk

Egész konkrétan: szuperhősöket keresünk, olyan csapatjátékosokat, akik szeretik a városukat vagy a kerületüket, olyan közösségi embereket, aki tenni akarnak a lakókörnyezetükért. Vállaljuk, hogy bemutatunk nekik egy bevált és sikeres utat, a hazai és külföldi közösségi alapítványokét. Megmutatjuk, hogyan fejlesztik a közösségeiket, segítünk társakat találni az induláshoz, tanácsokat adunk, és bátorítjuk őket. A sikeres folyamat koronája, hogy szerződést kötünk a létrejövő közösségekkel, akiket továbbra is szakmailag és pénzügyileg is segítünk a munkájukban. További részletek céljainkról itt.

Úszóink már teljes erőbedobással kampányolnak: csapatunk tagjait itt ismerheted meg és támogathatod.

Úszóinkat részletesen itt mutatjuk be.

A Swimathon a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány immár hagyományos adománygyűjtő- és úszórendezvénye, amelyen helyi kötődésű civil projektek szerezhetnek pénzt, népszerűséget és számos közösségi élményt. Pont ilyen közösségi alapítványok létrehozását szeretnénk támogatni.

Ismerkedj meg velünk és támogasd úszóinkat!

Hasonló bejegyzések