|

Adománygyűjtő munkatársat keresünk!

Összetartó csapatunkba ADOMÁNYGYŰJTŐ munkatársat keresünk! 😊

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány mély társadalmi változásokat szeretne előidézni, amelyek növelik az egyéni kezdeményező kedvet és felelősséget, erősítik a társadalomban a bizalmat és a szolidaritást. Alulról jövő kezdeményezéseket támogatunk pénzzel, szaktudással és emberi bátorítással az élet szinte minden területén. Legnagyobb sikernek azt tartjuk, amikor az emberek megtapasztalják, hogy ők is formálói, és nem csak elszenvedői, életüknek és körülményeiknek. 

Az alapítványban, munkánk részeként végzünk magyarországi adománygyűjtést. 

Új munkatársunk feladata lesz, hogy ezekben támogasson minket, a hazai adománygyűjtést új területekre terjessze ki és egységes rendszerbe foglalja. Az adománygyűjtés számunkra elsősorban kapcsolatépítés. Támogatóinkat, akárcsak támogatottainkat, alkotótársainknak tekintjük. Miközben számítunk bizalmukra és felhatalmazásukra, figyelünk arra, hogy ők is elérjék céljaikat, megtapasztalják az adományozás örömét, valamint a társadalmi értékteremtés élményét. Adománygyűjtéssel kapcsolatos elképzeléseinkről a honlapunkon olvashatsz többet.

Téged keresünk, ha

– többéves gyakorlatod van adománygyűjtésben, a kommunikációhoz is értesz és most szeretnél szintet lépni;

– inspirálónak tartod az emberek megismerését és a velük való együttműködést; ha könnyen szót értesz velük, szeretsz és tudsz rájuk figyelni; képes vagy hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására; és

– képes vagy egyedül és csapatban dolgozni; egyaránt szereted az előkészítő, feltáró és a befejező munkát; érdekel a munka elmélete, de szívesen dolgozol a gyakorlaton is.

Amit mi kínálunk:

– hosszútávú, izgalmas munka;

– sokszínű, értékorientált, összetartó csapat;

– havi 12-16 munkanap;

– civil szférában versenyképes fizetés;

– novemberi kezdés.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor szeptember 30-ig keresd Scsaurszki Tamást a scsaurszki.tamas@gy-sz.hu e-mail címen vagy a 20/243 8491-es telefonszámon és ő elküldi neked a pozíció részletes leírását. Az állásra október 4-ig jelentkezhetsz.  

Hasonló bejegyzések