|

13 közösségi alapítvány lesz Magyarországon – erősítsd őket!

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány országszerte már 8 közösségi alapítvány megszületését segítette, és 4 szervezőcsoport perceken belül létrehozza saját alapítványát. A Pécsi Közösségi Alapítvány Swimathonján csapatunk bármely „úszójának” támogatásával erősítheted a közösségi alapítványokat, és vidám, lelkes, tenni akaró emberek együttműködését!

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány országszerte már 8 közösségi alapítvány megszületését segítette, és 4 szervezőcsoport perceken belül létrehozza saját alapítványát. 13, ma, Magyarországon nagy szám: ennyi városban vagy fővárosi kerületben dolgoznak a cselekvés új intézményei, melyek lokálpatrióták: helyi ügyeket támogatnak helyi forrásból, hogy jobb legyen itt (ott, helyben) élni.

A közösségi alapítványok tavaly 77 millió forint helyi forrást gyűjtöttek, amiből 62 milliót helyi közösségfejlesztő, szociális, kulturális és környezetvédő kezdeményezések támogatására költöttek.

A Pécsi Közösségi Alapítvány Swimathonján lehetőséget adott valamennyiüknek az adománygyűjtésre és a bemutatkozásra; csapatunk bármely „úszójának” támogatásával erősíted a közösségi alapítványokat, és vidám, lelkes, tenni akaró emberek együttműködését!

Hasonló bejegyzések